Färgpennor i set

 Sätt färg på det!

Vi på IN-EX har ett stort sortiment av set med färgpennor från ledande tillverkare – för alla möjliga uttryckssätt. Från färgpennor för yrkesverksamma konstnärer till robusta greppvänliga färgpennor perfekta för de yngre konstnärerna hemma vid köksbordet.

Våra färgpennor i set finns i flera olika varianter, och kommer i exempelvis smidiga metalletuin, elegant träaskar, eller i fodral som man praktiskt kan veckla ut och använda som ergonomiskt pennställ.

Bra färgpennor med olika egenskaper

Färgpennor för de allra minsta precisionsarbetena – eller färgpennor för akvarelleffekter? Här hittar du något för alla tekniker!

Färgpennor med olika egenskaper
I vårt sortiment finns exempelvis Faber-Castells färgpennor med stift som har vaxstruktur, vilket gör att pennornas färgstift känns mjuka och följsamma att arbeta med, men är ändå mycket starka i kvaliteten. Finns i set på mellan 12 och 120 högkvalitativa färgpennor.

Färgpennor för akvarelleffekter
Faber Castells Albrecht Dürer och Derwent Watercolour tillverkar set med laverbara färgpennor, vilket innebär att deras färgstarka pigment går att ”tonas” med hjälp av vatten, så att akvarelleffekter uppnås.

Pastellpennor
Pastellpennor - exempelvis Faber-Castell Pastell PITT - är en typ av färgpennor som med sina vaxfria mjuka stift skapar tydliga och högpigmenterade färger, som sedan kan tonas med hjälp av torrpastellkritor.

Välkommen att beställa färgpennorna för det som just du vill uttrycka – du hittar dem här hos oss på IN-EX!