Akvarellfärger, akvarellpennor eller akvarell på tub?

Akvarellfärg består av tunt rivet färgpigment, vatten och bindemedel. Färgen är vattenburen och oftast transparent. För att få färgen att komma till sin fulla rätt bör den målas på ett akvarellpapper, dvs ett papper som är lite tjockare och har en lätt sugande effekt. Man kan antingen måla akvarell på separata akvarellpappersark, eller också i akvarellblock med limmade sidor där ingen montering behövs.

Halvkopp, helkopp eller både och?

Du kan köpa våra akvarellfärger i halvkopp, helkopp, akvarellfärg på tub, krita eller som akvarellmarkers. Vi har ett stort sortiment och erbjuder märken som Winsor & Newton och Rembrandt.

WINSOR & NEWTON Professional Water Colour är akvarellfärg av absolut högsta kvalitet, och bjuder också på ett riktigt brett spektrum av färger. En klassiker när det gäller akvarellfärg.

REMBRANDT akvarellfärg produceras av Royal-Talens i Nederländerna och håller absolut toppklass. Färgen ger maximal transparens så att varje lager färg verkligen syns, samtidigt som varje enskild färg har sitt eget recept vilket garanterar att varje pigment kommer till sin fulla rätt.

Våra akvarellmarkers från Winsor & Newton innehåller färg med ljusäkta pigment och är fullt blandbara med varandra. Perfekt för att måla dit de minsta detaljerna! Akvarellmarkers (pennor) säljs både i set och styckvis. Akvarellkritor är ett roligt alternativ; färgpigmentet och bindelmedlet är i kritform, applicera på papper och tillsätt vatten.

Vi har garanterat en typ av akvarellfärg som passar just dig!