Set med akvarellfärg för nybörjare och rutinerade

Hos oss hittar du många olika typer av akvarellset. Oavsett om du är nybörjare och vill testa dig fram till vad som passar dig och ditt akvarellmåleri bäst, eller om du är yrkesverksam konstnär – hos oss hittar du alltid något som passar just dig!

Börja måla med akvarell!

För dig som vill börja måla med akvarell kan studieakvarellfärger i set som t ex W&N Cotman Blue Box vara bra att starta med. Vill du pröva på konstnärskvalitén från början är Rembrandt Water Colour Basic Metal Set med 12 halvkoppar, ett tips!

Fortsätt utvecklas med akvarellfärg

För dig som vill arbeta utifrån en lite bredare färgskala, är Rembrandt Water Colour De Luxe med 24 halvkoppar, ett utmärkt akvarellset. När akvarellfärgerna börjar ta slut, säljer vi självklart tuber och koppar (kakor) med enbart akvarellfärger för påfyllnad. Finns både från Rembrandt, W&N Professional och även påfyllnadsfärger i studie-kvalitet från W&N Cotman.

Resa med akvarellfärger

Kanske behöver du ett set med akvarellfärger som får plats i fickan? Från Koi Water Colors kommer ett akvarellskrin där locket är format som en palett, med en penna/pensel som fylls med vatten. Smidigare blir det knappast!

Är du ofta på resande fot? Eller kanske vill du bara ha ett så nätt och portabelt set med akvarellfärger som möjligt? Då vill vi tipsa om Aquafine Travel Set

Välkommen in för att hitta ditt perfekta akvarellset!